فعالیت ۱۶۰ مرکز حجامت در انگلیس-راهبرد معاصر
تعطیلی مهد‌های کودک و مدارس ابتدایی اراک در روز شنبه سردی هوا برخی از مدارس استان کرمان را به تعطیلی کشاند رکورد پرجمعیت‌ترین خانواده جهان؛ مردی ۱۰۲ بار پدر و ۵۷۸ بار پدربزرگ شد وزیر بهداشت: سال ۲۰۲۵ را سال صلح برای کارکنان سلامت اعلام کنیم هشدار افزایش آلودگی هوا در تهران آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر سکو‌های خارجی و ارتقای کیفیت اینترنت حکم اعدام برای محیط‌بان کرمانی صادر شد / آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت شاکی توضیح وزارت علوم درباره تاخیر در اعلام فراخوان جذب هیئت علمی سال ۱۴۰۳ اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد مدیرکل دفتر حیات وحش: پلنگ دماوند ماندنی نیست ۶۰ درصد طلاق‌های این استان مربوط به کودک همسری است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۱۴؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها دستگیری عوامل سقط جنین در کرج تأیید سه زمین برای آرامستان‌های جدید تهران/ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی بی مریم» ادامه بارش برف و باران در برخی از مناطق کشور/ افزایش نسبی دما در هفته پیش‌رو

فعالیت ۱۶۰ مرکز حجامت در انگلیس

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: باید به سمت طب ایرانی سنتی حرکت کنیم تا از بیمار شدن افراد جلوگیری کنیم. البته رسیدن به این هدف به دلیل وجود مافیای دارو و تجهیزات پزشکی سخت است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۴۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی صبح امروز در اولین هم اندیشی بنیاد طب ایرانی، اظهار کرد: درباره طب ایرانی سنتی تاکنون مطالب زیادی گفته شده است. حدود 500 سال پیش این طب در اروپا تدریس می‌شد اما ما غفلت کردیم. از سویی به دلیل ذوق‌زدگی بالا به سمت طب نوین حرکت کردیم. این درحالی است که طب ایرانی و نوین باید مکمل هم باشند.

وی در ادامه افزود: در انگلستان حدود 160 مرکز حجامت وجود دارد البته که در سایر کشورهای دنیا از قابلیت‌های طب سنتی استفاده می‌کنند با این وجود ما هنوز به خودباوری در رابطه با استفاده از دانش طب سنتیمان نرسیده‌ایم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در طب نوین اگر بخواهیم مسئله‌ای را بپذیریم باید شواهد بالینی وجود داشته باشد. به همین جهت در طب ایرانی نیز خواسته ما این است که اگر قرار به پذیرش اثرات پیشگیری‌کننده و درمانی آن باشیم براساس شواهد بالینی باشد.

شهریاری اضافه کرد: البته در طب ایرانی متأسفانه سودجویی‌هایی صورت می‌گیرد که بدون شک باید با این قبیل مسائل برخورد شود. خواسته ما از بنیاد ملی طب ایرانی این است که با سودجویی‌ها در طب ایرانی سنتی برخورد شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه گفت: اگر فردی دچار بیماری سرطان شود در طب نوین به دنبال درمانش هستیم. اما غافل از اینکه چرا این فرد دچار بیماری سرطان شده است. با این شرایط باید به سمت طب ایرانی سنتی حرکت کنیم تا از بیمار شدن افراد جلوگیری کنیم. البته رسیدن به این هدف به دلیل وجود مافیای دارو و تجهیزات پزشکی سخت است. گرچه این هدف مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده است با این حال برای تحقق این هدف می‌توان از سخنان انبیا و سابقه طب ایرانی استفاده کرد.

شهریاری اضافه کرد: امیدواریم با پرداختن این مسئله جایگاه طب ایرانی سنتی در دنیا مشخص شود.

وی با انتقاد از عملکرد دانشکده‌های طب سنتی ایرانی افزود: حرکت این دانشکده‌ها لاک‌پشتی است درصورتی که با توجه به اسناد بالادستی و تأکیدات رهبر معظم انقلاب باید عملکردی اثرگذار داشته باشند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان به دلایل اثرگذار نبودن طب ایرانی سنتی در تغییر سبک زندگی و ارائه آموزشهای خودمراقبتی اشاره کرد و گفت: جامعه پزشکی به دلیل اینکه دانش آموخته طب نوین هستند امروز نمی‌توانند طب ایرانی سنتی را به جایگاه اصلی اش برسانند.

تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار